Műfű: természetes hatást kelt, és szebb, mint az eredeti gyep


műfű romantikusan

A műfűnek számos előnye van, ma már nem kell attól sem félni, hogy egy műfüvesített kert mesterkélt hatást keltene. Persze, az számít, honnan szerezzük be a kertünk ékességét, de minőségi helyről vásárolva már szóba sem kerül a mesterkélt hatás!

A mufuplacc.hu oldalán nézelődve biztosan élethű és természetes hatást keltő műfű vásárlására van lehetőségünk. Az ilyen műfüvek pedig rengeteg szívességet tesznek nekünk, hiszen nem kell annyit gondoznunk az ilyen kertet, mint a hagyományos gyeppel borított verziót. Ezek között lehet kutyabarát, gyerekbarát típusokat is választani, ezáltal még strapabíróbbak is lehetnek.

Nem beszélve arról, hogy az ilyen magasabb igénybevételnek kitéve sem fognak kikopni, kifakulni. A legtöbb műfű UV-álló, így az erős napsugárzás sem tehet kárt benne! A műfű által bárhova zöld, kerti hangulatot lehet teremteni, ráadásul télen-nyáron. Biztonságos, tiszta, a bogarak sem telepednek meg benne, így még élvezetesebb lehet a rajta töltött idő. Akár a teraszokat, akár irodaházak tetőteraszait, külteret és belteret egyaránt meg lehet velük színesíteni.

Olyan helyekre is mediterrán hangulatot varázsol, ahol egyébként nem teremne fű. Mivel az eredeti gyep sokkal kiszolgáltatottabb mind az időjárási viszontagságoknak, mind az igénybevételnek, ezért jobban ki is van téve az elhanyagolódásnak. Nem annyira időtálló, és több törődést is igényel, ha szeretnénk szépen megőrizni a látványát. A műgyep azonban a legminimálisabb törődés mellett is gyönyörű, élethű és friss hatást kelt, örökzölddé varázsolva környezetét.