A száraz bőr barátja a ligetszépe olaj


ligetszépe olaj

Vannak, akiknek a téli időszak közeledtével érzékenyebb a bőrük és csúnyán száradni kezd. Viszkethet is, fehéres lehet a szárazság miatt. Se nem nyújt szép látványt, se nem okoz kellemes érzetet.

A bőr mintha segélykiáltásokat adna le, hogy valahogyan vízhez és élethez jusson. Ilyenkor érdemes bevetni a problémás bőr gyógyolaját, a ligetszépe olajat. Az olivianatural.hu oldalán 100%-os kiszerelésben kapható, tiszta, finomítatlan, és hozzáadott illatanyag mentesen.

Minél eredetibb formájában van megőrizve egy gyógy alapanyag, esetünkben a ligetszépe olaj, annál jobban tudja hatóanyagait is megőrizni és kifejteni a bőrön, vagy az alkalmas felületen alkalmazva. A ligetszépe olaj plusz előnye, hogy antiallergén, így bármilyen bőrtípuson nyugodt szívvel használható.

Emellett pedig az arcbőrre is kenhető. Nemcsak a száraz, viszkető bőr jóbarátja a ligetszépe olaj, de a már beteg, ekcémás bőrnek is hatékony segítség lehet. Mivel kiemelten magas a linolénsav tartalma, valamint a ritkán előforduló gamma linolénsav tartalma, így értékes összetevőinek köszönhetően megakadályozza a bőr vízveszteségét, ami száraz bőr esetén életbevágóan fontos.

Továbbá gátolja a bőr kiszáradását is ezáltal, segíti a bőr védőrétegének helyreállítását, és így a megújulását. A pikkelyes és problémás bőr számára nagy segítség lehet. A téli időszakban érdemes az igénybe vett bőr kezelésére elkeverni 10 ml ligetszépe olajat 50 ml mandula vagy jojoba olajjal, és ezt vékony rétegben bemaszírozni a bőrbe.